Холни маси

Холната маса е основна мебел и акцент във всяка дневна. За комфорта на цялото семейството и вашите гости предлагаме избор на холни маси с модерен и изчистен дизайн в различни размери и цветове.
Холните маси са изработени изцяло от пластично стъкло и в комбинация с дърво или MDF.

Пропорциите и размерите на холната маса е добре да са съобразени с целия интериор и най-вече с височината на меката мебел. Тогава холната маса ще е удобна за сервиране на напитки, работа с лаптоп и електронни устройства, писане и разглеждане на литература, игри и облягане на краката по време на дълга кино вечер.

Независимо дали се цели холната маса да се слива с интериора или да е акцент – дизайнерските холни маси от огънато стъкло се вписват и отличават еднакво добре, поддържат се лесно и осигуряват цялостен комфорт.

Предлагаме ви налични холни и кафе маси с различни размери, както и изработка на маса по индивидуални размери. Стъклените холни маси могат да бъдат допълнени със стъклена или дървена полица, графична декорация, LED осветление, вграден тъч (сензорен) екран, колелца за по-добра мобилност и други аксесоари.

Показване на 25 резултата

Показване на 25 резултата