Маса с тъч дисплей Transformer

7,820.00 лв.

Интерактивна маса с тъч дисплей 42″ Transformer, адаптивен стенд от метал с пиезо-електрически механизми за регулиране на височината (800-1440 мм) и ъгъла (0-90 градуса).

Дължина: 100
Ширина: 70
Височина: 85
Цвят: черен
Тъч дисплей (touchscreen): 42

Налично

Описание

Интерактивна маса с тъч дисплей 42″ Transformer, адаптивен стенд от метал с пиезо-електрически механизми за регулиране на височината (800-1440 мм) и ъгъла (0-90 градуса).
Тъч масата е перфектно решение за консултантски бюра, конфигуриране на поръчки и продажби, образование и забавление, презентации и изложения.
Transformer e 3 в 1 – маса, коиоск и интерактивна видео стена.
Ругилерането на височината с бутон позволява лесно осигуряване на комфорт за деца и възрастни в седяща или изправена поза, както и хора на инвалидни колички.

Размери: Дължина: 100см / Ширина:  70 см / Височина: 85-160 см;
Цвят: черен мат – (опция цвят и размер на дисплея по избор);
Тъч екран: 42″ (107 см) multi-touch тъч дисплей Full HD 450 nit;
Вградено PC: Intel i3 Core, 4GB DDR RAM, 128 GB SSD, Win 10;
Материал: метал, дисплей със закалено стъкло;
Тeгло: 65кг.
Бутони за регулиране на височината и ъгъла на масата.
Колелца със спирачки.

Сензорният екран на интерактивната маса Transformer е защитен със закалено стъкло и позволява освен с пръсти, да използвате и писалка.
Сърфирайте и пазарувайте докато пиете кафе в любимата си компания.
Facebook или Youtube клипове, работа или забавни игри на голям, Full HD екран – 1920 x 1080p.
Дисплеят е multi-touch и регистрира едновременно до 10 отделни докосвания.
Софтуерът позволява ротация и работа от всяка страна.
Управление на Sleep и Wake функция
WiFi, USB порт

Индивидуални размери, уникален дизайн
Уважаеми клиенти, нашите дизайнери ще Ви консултират и изработят персонализирана холна маса по поръчка с ваши размери, тъч дисплей и мечтания от Вас дизайн.
Изпратете ни вашите идеи и ние ще ги реализираме в нашата производствена база в рамките на една седмица. Холна маса по поръчка за 5 дни

Additional Information

Weight65 kg
Dimensions100 × 70 × 90 cm

Как да поръчам

Поръчка по телефон: След като вече сте разгледали сайта holnamasa.com и сте избрали даден продукт, единственото, което трябва да направите е да позвъните на телефон 0888885080 и наш служител ще Ви даде професионален съвет и препоръка, ако имате нужда от такива и при решение от Ваша страна се оформя поръчка.

Поръчка през сайта ни 24/7. Покупката на холна маса вече може да направите сами без да излизате от дома си и то 24 часа в денонощието. Поръчка пусната онлайн след 18:00 в делничен ден ще бъде разгледана и потвърдена от нас на следващия работен ден. Поръчка пусната в събота след 13:00 ще бъде разгледана и потвърдена в понеделник. След като сте се спрели на даден модел холна маса и искате да я поръчате, натиснете бутона ,,Купи’’ и Вашия продукт автоматично се добавя в количката. След като сте приключили с избора на продукти имате няколко полета за попълване преди финализиране на поръчката:

  1. Вашите данни : Име и Фамилия / Телефонен номер / Населено място / Област / E – mail / адрес за доставка / пощенски код
  2. Начин на плащане : – Плащане при доставка – Ако изберете опцията ,, Плащане при доставка ‘’ Вие ще трябва да заплатите при получаване на куриера цялата стойност на Вашата поръчка. Банков превод – Когато изберете да платите чрез банков превод натискайки бутона „Банков превод“ може да откриете номера на банковата сметка, по която да направите превод.  След като се отрази превода по сметката ни започва да тече срока за доставка на избрания от Вас продукт. Плащане с карта/ PayPal – когато изберете да платите с кредитна / дебитна карта преди финализиране на поръчката се отваря нов прозорец, в който трябва да попълните данните за Вашата кредитна / дебитна карта и след това поръчката Ви влиза в процес на обработка.

Доставка

Срокът за доставка на холната маса може да видите над бутона за поръчка. За наличните маси е 1 работен ден, за някои модели и тези по индивидуален проект – от 5 до 10 работни дни.
Доставката се извършва чрез куриерска фирма. Мебелите се доставят на територията на цялата страна БЕЗПЛАТНО.
Когато куриерът е при Вас и издава стоката Ви, направете хубав оглед на опаковката на пакета. Ако е нарушена, /повредена или скъсана /куриерът е длъжен да състави констативен протокол. От Вас се изисква единствено да потърсите наш служител, за да ни уведомите и съответно да отстраним рекламацията.
Куриерската фирма доставя мебелите до входа на жилищната сграда. Ако е жилищен блок – до входа на блока.

Съвети

Уважаеми клиенти,  добре е да знаете, че

  • Когато разглеждате дадена холна маса през мобилен телефон или къмпютър са възможни минимални отклонения в нюансите на цветовете, които виждате на снимката, което може да се получи от различните характеристики на дисплея на Вашето устройство;
  • Възможни са отклонения от 2-5мм в размерите на холната маса от посочения размер;
  • Холната маса може да бъде лесно почиствана с всякакви препарати, но за да избегнете надраскване поставяйте подложки под керамични и стъклени съдове;
  • Също е така добре да избягвате поставяне на ледени или горещи предмети;
  • Бъдете внимателни и с излагането на холната маса на по-малко от 50см до нагревател.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.