ТВ маса Bridge

249.00 лв. 199.00 лв.

Цвят: клиър – безцветна ( опция бронзе, сив, зелен, син с индивидуален размер);
Декорация: без ( опция за матирана графика или лого);
Материал: огънато прозрачно стъкло, силиконови стъпки (турбокси).
Размери: Дължина: 120 см / Ширина: 30см / Височина: 45см.
Тeгло: 15кг.

Безплатна доставка до всяка точка на страната за 24 часа!

Дължина: 120
Ширина: 30
Височина: 45
Цвят: клиър

Налично

Описание

Модерна тв маса, изработена от огънато стъкло с дебелина 10мм.
ТВ масата се вписва във всеки един интериор поради неутралния си, стилен и минималистичен дизайн.

Цвят: клиър – безцветна ( опция бронзе, сив, зелен, син);
Декорация: без (опция за матирана графика);
Материал: огънато прозрачно стъкло, силиконови стъпки (турбокси).
Размери: Дължина: 120 см. / Ширина: 31 см. / Височина: 45 см (опция за с индивидуален размер по поръчка)
Тeгло: 15кг.

Безплатна доставка – 1 ден! Можем да изпратим поръчаната от Вас холна маса с куриер до всяка точка на страната БЕЗПЛАТНО.

Индивидуални размери и проект

Уважаеми клиенти, нашите проектанти ще Ви консултират за изработка на холна маса по ваш размер или мечтания от Вас дизайн.
Ако продуктът е с промо цена, то тя се отнася само за наличности в склада. При поръчка на нова маса, тя се продава на стандартната цена.

Additional Information

Weight20 kg
Dimensions120 × 28 × 45 cm

Съвети

Уважаеми клиенти,  добре е да знаете, че

  • Когато разглеждате дадена холна маса през мобилен телефон или къмпютър са възможни минимални отклонения в нюансите на цветовете, които виждате на снимката, което може да се получи от различните характеристики на дисплея на Вашето устройство;
  • Възможни са отклонения от 2-5мм в размерите на холната маса от посочения размер;
  • Холната маса може да бъде лесно почиствана с всякакви препарати, но за да избегнете надраскване поставяйте подложки под керамични и стъклени съдове;
  • Също е така добре да избягвате поставяне на ледени или горещи предмети;
  • Бъдете внимателни и с излагането на холната маса на по-малко от 50см до нагревател.

Доставка

Срокът за доставка на холната маса може да видите над бутона за поръчка. За наличните маси е 1 работен ден, за някои модели и тези по индивидуален проект – от 5 до 10 работни дни.
Доставката се извършва чрез куриерска фирма. Мебелите се доставят на територията на цялата страна БЕЗПЛАТНО.
Когато куриерът е при Вас и издава стоката Ви, направете хубав оглед на опаковката на пакета. Ако е нарушена, /повредена или скъсана /куриерът е длъжен да състави констативен протокол. От Вас се изисква единствено да потърсите наш служител, за да ни уведомите и съответно да отстраним рекламацията.
Куриерската фирма доставя мебелите до входа на жилищната сграда. Ако е жилищен блок – до входа на блока.

Как да поръчам

Поръчка по телефон: След като вече сте разгледали сайта holnamasa.com и сте избрали даден продукт, единственото, което трябва да направите е да позвъните на телефон 0888885080 и наш служител ще Ви даде професионален съвет и препоръка, ако имате нужда от такива и при решение от Ваша страна се оформя поръчка.

Поръчка през сайта ни 24/7. Покупката на холна маса вече може да направите сами без да излизате от дома си и то 24 часа в денонощието. Поръчка пусната онлайн след 18:00 в делничен ден ще бъде разгледана и потвърдена от нас на следващия работен ден. Поръчка пусната в събота след 13:00 ще бъде разгледана и потвърдена в понеделник. След като сте се спрели на даден модел холна маса и искате да я поръчате, натиснете бутона ,,Купи’’ и Вашия продукт автоматично се добавя в количката. След като сте приключили с избора на продукти имате няколко полета за попълване преди финализиране на поръчката:

  1. Вашите данни : Име и Фамилия / Телефонен номер / Населено място / Област / E – mail / адрес за доставка / пощенски код
  2. Начин на плащане : – Плащане при доставка – Ако изберете опцията ,, Плащане при доставка ‘’ Вие ще трябва да заплатите при получаване на куриера цялата стойност на Вашата поръчка. Банков превод – Когато изберете да платите чрез банков превод натискайки бутона „Банков превод“ може да откриете номера на банковата сметка, по която да направите превод.  След като се отрази превода по сметката ни започва да тече срока за доставка на избрания от Вас продукт. Плащане с карта/ PayPal – когато изберете да платите с кредитна / дебитна карта преди финализиране на поръчката се отваря нов прозорец, в който трябва да попълните данните за Вашата кредитна / дебитна карта и след това поръчката Ви влиза в процес на обработка.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.