Холна маса Grafiti

580.00 лв.

Арт холна маса Grafiti е изработена от фурнирована огъната дървесина, американски орех, с ръчно рисувана декорация Grafiti.

Дължина: 80
Ширина: 55
Височина: 45
Цвят: американски орех
Бранд: HolnaMasa
Безплатна доставка: 1 ден

Налично

Описание

Арт холна маса Grafiti е изработена от фурнирована огъната дървесина, американски орех, с ръчно рисувана декорация Grafiti.
Тази уникална масичка за кафе ще подобри и освежи моментално интериора на вашата всекидневна.
Може да се използва като холна, помощна или странична маса. Тя е издръжлива, лека и лесна за поддръжка.

Размери: Дължина: 80 см / Ширина:  55 см / Височина: 45 см
Цвят: американски орех – (опция за цвят и размери по ваш избор);
Декорация: ръчно рисувана декорация Grafiti;
Материал: огъната фурнирована дървесина – декорирана и лакирана с устойчив полиуретанов лак.
Тeгло: 20кг.

Индивидуални размери, уникален дизайн
Уважаеми клиенти, нашите дизайнери ще Ви консултират и изработят персонализирана холна маса по поръчка с ваши размери, цвят и мечтания от Вас дизайн.
Изпратете ни вашите идеи и ние ще ги реализираме в нашата производствена база в рамките на една седмица. Холна маса по поръчка за 5 дни

Additional Information

Weight 20 кг
Dimensions 80 × 55 × 45 см

Как да поръчам

Поръчка по телефон: След като вече сте разгледали сайта holnamasa.com и сте избрали даден продукт, единственото, което трябва да направите е да позвъните на телефон 0888885080 и наш служител ще Ви даде професионален съвет и препоръка, ако имате нужда от такива и при решение от Ваша страна се оформя поръчка.

Поръчка през сайта ни 24/7. Покупката на холна маса вече може да направите сами без да излизате от дома си и то 24 часа в денонощието. Поръчка пусната онлайн след 18:00 в делничен ден ще бъде разгледана и потвърдена от нас на следващия работен ден. Поръчка пусната в събота след 13:00 ще бъде разгледана и потвърдена в понеделник. След като сте се спрели на даден модел холна маса и искате да я поръчате, натиснете бутона ,,Купи’’ и Вашия продукт автоматично се добавя в количката. След като сте приключили с избора на продукти имате няколко полета за попълване преди финализиране на поръчката:

  1. Вашите данни : Име и Фамилия / Телефонен номер / Населено място / Област / E – mail / адрес за доставка / пощенски код
  2. Начин на плащане : – Плащане при доставка – Ако изберете опцията ,, Плащане при доставка ‘’ Вие ще трябва да заплатите при получаване на куриера цялата стойност на Вашата поръчка. Банков превод – Когато изберете да платите чрез банков превод натискайки бутона „Банков превод“ може да откриете номера на банковата сметка, по която да направите превод.  След като се отрази превода по сметката ни започва да тече срока за доставка на избрания от Вас продукт. Плащане с карта/ PayPal – когато изберете да платите с кредитна / дебитна карта преди финализиране на поръчката се отваря нов прозорец, в който трябва да попълните данните за Вашата кредитна / дебитна карта и след това поръчката Ви влиза в процес на обработка.

Доставка

Срокът за доставка на холната маса може да видите над бутона за поръчка. За наличните маси е 1 работен ден, за някои модели и тези по индивидуален проект – от 5 до 10 работни дни.
Доставката се извършва чрез куриерска фирма. Мебелите се доставят на територията на цялата страна БЕЗПЛАТНО.
Когато куриерът е при Вас и издава стоката Ви, направете хубав оглед на опаковката на пакета. Ако е нарушена, /повредена или скъсана /куриерът е длъжен да състави констативен протокол. От Вас се изисква единствено да потърсите наш служител, за да ни уведомите и съответно да отстраним рекламацията.
Куриерската фирма доставя мебелите до входа на жилищната сграда. Ако е жилищен блок – до входа на блока.

Съвети

Уважаеми клиенти,  добре е да знаете, че

  • Когато разглеждате дадена холна маса през мобилен телефон или къмпютър са възможни минимални отклонения в нюансите на цветовете, които виждате на снимката, което може да се получи от различните характеристики на дисплея на Вашето устройство;
  • Възможни са отклонения от 2-5мм в размерите на холната маса от посочения размер;
  • Холната маса може да бъде лесно почиствана с всякакви препарати, но за да избегнете надраскване поставяйте подложки под керамични и стъклени съдове;
  • Също е така добре да избягвате поставяне на ледени или горещи предмети;
  • Бъдете внимателни и с излагането на холната маса на по-малко от 50см до нагревател.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Също може да ви хареса…