Холна Маса

Холни маси на склад и по индивидуален проект

Холна Маса изработва дизайнерски модели холни маси по поръчка с избрани от вас дизайн, материали, размери, цветове, декорация и компоненти в срок от 1 до 10 дни.
Производствената ни база и шоурума са в София. Имаме 30-годишен опит в дизайна на архитектурни и мебелни огънати стъкла и сертифицирано производство на мебели и модули от огънато стъкло.

Масите могат да бъдат допълнително окомплектовани с тъчскрийн (touch table), осветление (LED), дървен/ MDF рафт, релефна/ графична декорация или сребърна инкрустация, позволяващи идеално вписване на холната маса в интериора на вашия дом, заведение, хотел или офис.

Концепцията “Изработка по поръчка” е в основата на цялата ни дейност. От момента на създаване на първата скица и изготвянето на калкулацията, през рязане на матералите с минимални отпадъци, огъване, темпериране и декориране (матиране, гравиране, посребряване и т.н.), до момента на сглабяне и опаковането – целият процес за производство и маркетинг на ХолнаМаса е базиран на концепцията „По поръчка“.

Тази проста концепция ни позволява ефективно да посрещаме нуждите на нашите клиенти, да се адаптираме към нуждите и предпочитанията на всеки човек, както им към структурните и дизайнерските нужди на всеки дом. „По поръчка“ ни позволява да изразим най-високото ниво на функционалност и дизайн, като интерпретираме пространствата по най-добрия начин и ни позволява да създадем истински специални конфигурации от материали, цветове и стилове – всички онези процеси, които могат да бъдат извършени, за да се гарантира, че произведената холна маса ще пасне на всеки индивидуален интериор.

Ние всички сме различни и изборът ни отличава.

Понякога атмосферата в хола изисква персонализирано решение. Изразете вашия стил, елегантност, идеи и емоции по личен начин, на прилични цени.  Споделете новия си проект, отворени сме за всякакви форми на партньорство с колеги, дистрибутори и крайни клиенти.
15% отстъпка за колеги дизайнери и архитекти. 
Безплатна доставка в цяла България.