Posted on

Холна маса – как да изберем?

холна маса стъкло

Холната маса или още наречена кафе маса е основен акцент от обзавеждането на модерния хол. Добрата преценка на материалите и дизайна на холните маси ще ви позволи да изберете най–добрия вариант, който да ви служи дълго време и да бъде приятен за използване от семейството ви и гостите. Основни критерии за избора на холна маса са:

  • материал
  • дизайн
  • размер

МАТЕРИАЛ

Холът е мястото, където прекарвате най-много време заедно със семейство или гости и трябва да се чувствате комфортно и приятно.
Холното обзавеждане е нещото, което вашите гости ще запомнят най-силно от Дома ви. Независимо то размера на хола, стъклената маса е универсално решение, тъй като прозрачното стъкло се вписва във всеки интериор и създава илюзията за повече пространство. Елементите и рафтовете от дърво и бамбук придават допълнителна функционалност и уют, дори интериора ви да не е в тропически стил. Холната маса от огънато стъкло подхожда на модерните стилове в интериора.

ДИЗАЙН

Оригиналният дизайн на холната маса я превръща във фокусна точка на помещението. Пластична форма, многообразие от размери/ цветове и възможност за допълнителни елементи са само част от възможностите за избор.Ако търсите нещо различно от масовото на пазара, тук ще намерите дизайнерски холни маси и да сбъднете своите нестандартните желания за холна маса.

РАЗМЕР

Размерът се съобразява с формата и най-вече с големината на дивана: малките дивани предполагат квадратна маса, а тези с голяма ширина – издължена маса.

ХОЛНА МАСА предлага разнообразие на дизайнерски холни маси от огънато стъкло онлайн с идеално отношение цена/ качество. ХОЛНА МАСА е официалния сайт на производителя AGD, както и вносител и дистрибутор на други марки за страната, което ви гарантира най-добрите цени на българския пазар. Може да избирате както от наличните на склад/ шоурум маси, така и да поръчате холна маса с желания от вас размер, цвят и графика, като ще получите своята поръчка с експресна доставка до няколко дни. Нашите холни маси са предпочитани заради своя оригинален дизайн и качество.

ПОМОЩНИ МАСИ

Към холните маси сме включили и практични предложения за странични и помощни маси, които са лесно подвижни, заемат малко място и са перфектни за случаите, когато имате гости – на помощните маси може да сложите допълнителна храна или когато ви трябва отделно място, където да държите ключове/ документи и всичко необходимо при излизане.

ХОЛНА МАСА ЗА ПОДАРЪК

Холната маса е перфектен подарък, особено ако става въпрос за сватба, юбилей, новодомци или мъж зодия Дева. Модерната холна маса от огънато стъкло има невероятна форма и уникални визуални ефекти.

ЦЕНИ НА ХОЛНА МАСА

Ценовите сегменти могат да бъдат разделени на три:

  • Най–евтини са класическите правоъгълни маси от дървесни частици. Те едва ли могат да се нарекат произведения на изкуството и често изпълняват стандартна функция в стандартна дневна.
  • По–скъпи и по-модерни са масите с фурнир или със стъклен плот.
  • Най–скъпи са дизайнерските и нестандартни маси. Една оригинална масичка е достатъчна да украси обикновения интериор, добавяйки неповторим стил.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *