Холна маса

Холна маса или маса за кафе е основна мебел в хола/ всекидневната, използвана както от цялото семейство така и от вашите гости. Изборът на подходяща и холна маса е в основата на комфорта за семейството и гостите.

Холната маса служи както за поставяне на напитки и електронни устройства, така и за работа с мобилен компютър, писане и разглеждане на литература/ документи. Независимо дали се цели холната маса да се слива с интериора или да е акцент – холните маси от огънато стъкло се вписват и отличават еднакво добре.

Размерът на масата може да варира в широки граници в зависимост от размерите на помещението и нуждите за мобилност. Предлагаме многообразие от налични маси с различни размери, както и изработка на маса по индивидуален размер. Височината на холната маса е добре да се съобрази с височината на дивана. Холната маса може да е и с височина близка до тази на обкръжаващите мебели.

Масата може да има и допълнителен рафт за списания, фотоалбуми и друга литература. Предлагаме ви дизайнерски холни маси от огънато стъкло – материалът се различава от цялата композиция на мебелите и холната маса става красив акцент.

Показване на 1–12 от 20 резултата

Показване на 1–12 от 20 резултата